Tervetuloa evästämään ehdokasta

Share |

Tiistai 31.8.2010 klo 20.09 - Eveliina Asikainen


Eduskuntavaalikampanjani teemana ovat eväät.

Ensimmäiseksi toivon teiltä evästystä vaaleihin: tietoa tärkeistä asioista ja vinkkejä kampanjan edistämiseksi. Näiltä sivuilta löytyy kysymyslomake ja toivotan kaikki kiinnostuneet mukaan tukiryhmääni.

Toiseksi eväät viittaa siihen, että minulle on elämän kuluessa karttunut monenlaisia eväitä eduskuntatyöhön niin koulutuksen, työelämän, monenlaisen järjestötoiminnan, luottamustehtävien kuin arjenkin kautta. Näitä eväitä esittelen tarkemmin henkilökuvani alla.

Elämän tuomista eväistä minulle on muodostunut ymmärrys siitä, millaiseen suuntaan haluaisin Suomea vietävän. Se tiivistyy periaatteeseen: "Kuluta vähemmän, välitä enemmän." Toisaalta se avautuu moniksi näkemyksiksi. Mutta tuo tiivistys on tärkeä eväs päätöksentekoon.

Lisäksi kerron evästän tai vinkkaan vaalimateriaaleillani itselleni tärkeisiin asioihin. Alkukesästä julkaisin Kesäevään ja pian Syysevään. Niissä yhdistyvät kirjanmerkki, käyntikortti ja vuodenaikaan sopiva kasvisruokaohje sekä vinkki uusien hyvien kasvisruokien lähteille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini