Kohti arjen hyvinvointia Sastamalassa

Share |

Maanantai 29.10.2012 klo 23.10


eveliina_asikainen_net.jpgKiitos kaikille äänestäjilleni ja vihreiden äänestäjille Sastamalassa! 132 ääntä on 23 vähemmän kuin edellisissä vaaleissa. Uskon niiden menneen lähistöltä rekrytoimilleni Eeva Puumalalle ja Helvi Toivolalle, tuleville vihreille vaikuttajille.

Vihreiden tulos Sastamalassa on lievästi katkera torjuntavoitto. Voitimme niukasti prosenteissa, hävisimme 29 ääntä ja yhden paikan. Toisaalta viime vaaleissa tulos oli täydellinen – saimme viimeisen paikan. Nyt Paula jäi kolmantena ulos. Valtuustopaikkaani olisi koko lista tarvinnut 25 ääntä enemmän. Sellaista on demokratia.

Kiitän erityisesti kaikkia karkkulaisia 11,6 % äänestysalueen äänistä tuli vihreille. Tällaista vihreää kylää on ihana olla kehittämässä jatkossakin.

Onnittelen myös Ilmari Nurmista ilmiömäisestä tuloksesta, perussuomalaisia lisäpaikoista sekä kaikkia muita valituiksi tulleita ehdokkaita! Toimitaan yhdessä kuntalaisten hyvän arjen ja Sastamalan kestävän kehityksen puolesta. Jos suunta ei siltä näytä, kerron sen – mutta rakentavasti. Senhän olen luvannut.

Eveliina


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini