Upea yhteistyön kampanja Pirkanmaan Vihreillä

Share |

Lauantai 16.4.2011 klo 22:27 - Eveliina Asikainen


Lauantai-ilta ja vaalikampanja osaltani ohi. Viimeiset esitteet jaoin tänään Vammalan torilla, Nokian City-marketissa ja Ideaparkissa. Näissäkin tilanteissa näkyi Pirkanmaan vihreiden kampanjan voima - yhteistyö. Joka paikassa oli mukavasti niin ehdokkaita kuin tukiryhmäläisiä ehdokkaat olivat avoimesti ilmoittaneet muille mahdollisuudesta tulla kampanjoimaan yhdessä.

Aamun ihanuus olivat yhden karkkulaisen tukiryhmäläisen eilisiltana leipomat 102-suklaakeksit. Vammalan torilla hääräsi runsaasti vihreätakkista porukkaa, joka sai keittää kahvia sekä tarjota leivonnaisia minkä ehti. Tarjosimme hyvän vaihtoehdon Kokoomuksen ja Keskustan meiningille. Ehdokkaista paikalla kävivät myös Maija Kajan ja Minna Sorsa.

Nokialla vastassa oli Leo Lähteen aktiivinen ja energinen tukiryhmä. Paikalle tuli myös valtavan ehtivä maahanmuuttajaehdokkaamme Aziz Sheikani. Lehtiä ja esitteitä otettiin vastaan todella hyvin ja sainpa kuulla jonkun jo äänestäneenkin minua.

Lempäälän Ideaparkissa vaihdoin vuoroa kansanedustaja Oras Tynkkysen kanssa. Paikalla ostoskeskuksen vilinässä olivat myös kokenut lempääläläinen kunnallispoliitikko Killi Jokila sekä teekkariehdokas Riku Merikoski. Siis yhden päivän aikana olen saanut olla jollain tavalla mukana tai yhteistyössä kahdeksan muun ehdokkaan kanssa.

Tämä kuvaa hyvin koko kampanjaa. Yhteistyötä on ollut paljon. Sen avulla on syntynyt Uusi Pirkanmaa -vaalilehti sekä Hyvä elämä Pirkanmaalla -kiertue. Vihreiden naisten yhteistyönä on taas mm. zumbattu, tavattu ihmisiä Tampereen kävelykadulla sekä keskusteltu ruokapolitiikasta Satu Hassin kanssa: kiitos yhteistyöstä Maija, Minna, Mellu, Emilia, Killi, Anna-Kaisa, Hanna ja Ulriikka.

Yhteistyö on näkynyt myös Tampereen Vihreiden järjestämissä tilaisuuksissa. Esimerkiksi huhtikuun alussa pohdimme Kirsikka Siikin ja ympäristöjärjestöjen edustajien kanssa kaupunkiluonnon tulevaisuutta.

Ja vähintään vaalimökillä ollaan tehty töitä yhdessä, vastattu kysymyksiin ja täydennetty toisiamme myös Olli-Pojan, Pietin, Petrin ja Paavo-Einarin kanssa. Hienoa on ollut tehdä tätä yhteistyötä ja se on myös tuonut kampanjalle voiman. Yhteistyö on ulottunut upeasti myös tukiryhmiin. Kiitän siis yleisesti kaikkia taustajoukkojamme, mutta erityisesti Tuilaa Vihreän Pirkanmaan toimistolla sekä omaa kampanjaporukkaani niin maakunnassa kuin Tampereella.

Huomenna jännitämme yhdessä, ketkä kaksi - tai kenties kolme meistä päätyvät kansanedustajiksi. Ja sinä voit vielä vaikuttaa siihen tulokseen äänestämällä yhtä meistä.

Avainsanat: eduskuntavaalit, Pirkanmaa, vihreät


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini