Tapahtumien vuosi 2012

Share |

Maanantai 31.12.2012 klo 18:08


Vuoden aluksi upeaa tehdä Pekka Haaviston kampanjaa paukkupakkasissa! Huhtikuussa juhlimme isän 87-vuotispäivää ja autoin heitä muuttamaan hoivakotiin. Kesäkuussa isä sitten kuoli - jätti kevyesti tämän maailman. Seuraavan päivän meditoin juoksemalla elämäni ensimmäisen maratonin. Heinäkuuta väritti siskon perheen vierailu Amerikasta. Siihen mahtui hautajaiset, uuden Heinämäen talon ihastelu, risteily siskon ja veljen perheitten kanssa, Kuuma kesä '85 sekä lopulta siskon pojan rippijuhlat.

Syksy oli täynnä töitä. Ihania opiskelijoita taas kerran. Kotona Esikoinen aloitti lukion, mä opettelin kierrättämään oppikirjoja sekä kestämään moottoripyörällä ajelua. Keskimmäinen meni rippikouluun ja loppusyksystä äiti on kelvannut kaveriksi kirkon penkkiin. Pienimmän kanssa meillä on yhteinen harrastus, kun hän käy kilpauintiryhmässä ja mä uintitekniikkakurssilla.

Olihan syksyllä kunnallisvaalitkin. Saimme vihreiden listalle ihania uusia innokkaita ihmisiä. Vaikka yksi paikka menikin näissä vaaleissa, niin tältä porukalta löytyy energiaa ja uusia ideoita toimintaan.

Vuonna 2013 siirryn politiikassa sivummalle, mutta mielelläni seuraan strategian toteuttamista ja valtuuston päätösten toimeenpanoa tarkastuslautakunnan puheenjohtajana. Perheelle, liikunnalle ja puutarhalle lupaan antaa enemmän aikaa. Viime kesän se sai olla melkein omillaan. Ja kyllä lupaan aikaa tieteellekin viime vuotta enemmän. Pari kirjoitusta ansaitsisi valmistua.

Hyvää vuotta 2013 kaikille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini